Eğitimli mi – Yavru mu

Eğitimli mi – Yavru mu

Tweet Eğitimli Köpek, Yetişkin Köpek veya Yavru köpek Artıları ve Eksileri Nelerdir

Eğitimli köpek, davranış bozukluğu oluşturulmadan iyi bir eğitim alarak yetiştirilmiş sosyal bir köpekse, gerek bakım kolaylığı açısından, gerek maddi boyutu açısından, gerek emeği eziyeti açısından çok daha uygun bir köpektir.

Yavru köpek, yetişkin veya eğitimli köpeğe göre bakımı çok daha meşakkatli, çok emek isteyen, çok daha masraflı, aşılarıydı, parazit kürleriydi, aman hastalandı hastalanacaktı derken, çok fazla ihtimam gösterilmesi gereken, yaşının küçüklüğünden ve onun için her şeyin çok yeni ve yabancı olmasından dolayı anlamakta ve uyum göstermekte zorluk çeken, altı bezlenen çocuk gibidir.

İlk defa köpek sahibi olmak isteyen kişilerin bir kısmı, köpeğin yavruluk şirinliğini de yaşamak için ki bu dönem aylarla sınırlıdır, bebek köpeği tercih eder.

Diğer bir kısım acemi ve konuya vakıf olmayan bilinçsiz insanlar, gelinlik kız alıyormuşçasına, aman beni bilsin, beni tanısın, gözünü bende açsın, beni annesi babası sansın diyerek daha annesinin sütüne muhtaç, mümkünse 1 aylık hatta daha ufak olsun şeklinde köpek almak istemektedirler.

Daha önceden köpek beslemiş, zorluklarını ve işin gerçeğini kavramış kişiler, bebekle uğraşmaktansa, aşıları yapılmış kendini kurtarmış, yetişkinlik döneminde ne olacağına dair gerekli doneleri göstermiş, Almanya gibi gelişmiş ülkelerde olduğu üzere 4 aylık ve üzeri köpekleri tercih ederler.

Yavru Köpek mi Eğitimli Köpek mi

Greendog (R) patentli bir markadır! – Greendog Kennels K9 Club Köpek Eğitim ve Bakım Merkezi

Türkiye’nin hiç bir yerinde hiç bir zaman şubemiz olmamıştır.

Sizleri dolandırma amaçlı Greendog markamızı kullananları, haklarında yasal işlem yaptırabilmemiz için lütfen tarafımıza şikayet ediniz.

Read Previous

Satılık Eğitimli Köpekler

Read Next

Doğru Köpek Seçimi

× Greendog Whatsapp Hattı